Kremlj dijeta: recenzije

Ova tema namijenjena je recenzijama o kremelskoj prehrani i raspravi o dnevnoj prehrani koja gubi na ovoj dijeti.
/ Administracija

Sjedim Kremlj dijeta već pola godine.
Za to vrijeme izgubio sam 12 kg (s 85 kg na 73 kg). Želim izgubiti još 18 kg.
Slažem se da je dijeta vrlo teška, a također sam se bojala da će loše utjecati na moje zdravlje.
Ali pronalazim izlaz. Jedem skute Activia (ali da ne prelazim 35 ugljikohidrata dnevno). U isto vrijeme, još uvijek ne jedem masnoću, majonezu, masno meso. Pokušavam jesti otvornoy meso i juhu s mesom (po mogućnosti redovito i vruće). U isto vrijeme, nekome je teško, savjetujem vam da organizirate "dane posta" (vikendom ima do 60 ugljikohidrata dnevno, ako se ne udebljate).
Dakle, slatki zub može priuštiti krišku kolača s niskim udjelom ugljikohidrata (do oko 150 grama).
Ali tko sumnja u njegovo zdravlje, savjetujem vam da pronađe drugu dijetu

#1 : 06.06.2011 13:33

Sjeo sam na svu reklamiranu Kremlj dijetu, rezultat - velika nula.
Prvo, slažem se s mnogima koji su rekli da je to bila teška dijeta, osobno sam samo dobila težinu od takve prehrane i nakon što sam nekoliko tjedana sjedila na njoj shvatila sam da nisam upala u gaće + probleme sa stolicom, iz tih prištića na licu i "cvjetajući" izgled))

#2 : 06.06.2011 13:45

Pozdrav svima.
Odabrao sam kremelsku dijetu - jer ona se široko reklamirala. Proračunao sam - ispostavilo se da na njemu moram sjediti 10 dana.
Za 5 dana trebalo je 3 kg. onda sam propala, ali razgovor nije o tome. postupno se težina vratila u normalu. ali ne mogu reći da sam ga podržao.

Moja odnogruppnitsy za 2 mjeseca skinula je 11 kg. Zatim je prešla na drugu i nastavlja se savijati. Prošlo je, jer je zaista štetno (ali to je ako ne sjedneš na nju u razumnim hodnicima).

Poznanik je za 2 mjeseca skinuo 13 kg. Ali imam ta poznanstva - koja to uopće nisu pomogla. Istina, mnogo su manji.

Odlučite sami. A sutra ću opet sjesti na nju.Za blagdane - u ostatku doma. uključujući postoji poticaj

#3 : 06.06.2011 14:00

Znate, ovdje sam sreo prijatelja koji je bio na Kremljevoj dijeti! ona izgubila 17 kg, po mom mišljenju, pola godine!
Ha! Mislite da ću reći kako je to sjajno! Nifiga! Naravno, moja prijateljica je bila dobro, vrlo kompletna, ali, da budem iskrena, bila je vrlo lijepa, spektakularna, poput: njegovane kose, noktiju i kože. A sada - užas! Koža na licu je suha, akne! I općenito, ona je postajala mršavija ne u odnosu na težinu, nego izvana!

#4 : 06.06.2011 15:57

Kremlj dijeta djelotvoran, ali posljedice.
Mršavio sam za oko 4-5 kg ​​tjedno, ali promatrajući ovu čudesnu dijetu počeli su strašni problemi s crijevima. No taj je problem riješen uz pomoć laksativa, ali to nije sve. Sada liječim jetru i žučni mjehur.
Ne mogu reći 100% da su to posljedice Kremeljeve prehrane, ali liječnici kažu da upravo iz nje nastaju svi zdravstveni problemi. pa vrijedi li izgubiti dragocjeno zdravlje ?!
Moj osobni savjet je ograničiti konzumaciju slatkog i brašna i ne jesti noću!

#5 : 06.06.2011 17:24

Kremlj dijeta izgubit će kilograme, ali istodobno povećati kolesterol u krvi i zgušnjavanje probavnog sustava. Vrijedi li smršavjeti da bi stvorio nove bolesti?
Povrće - glavni izvor vlakana, koji sprječava brzu apsorpciju ugljikohidrata, regulira apsorpciju masti, uklanja toksine i radionuklide.
400 grama povrća dnevno je minimum za svaku osobu. krumpir se ovdje ne primjenjuje. povrće, po mogućnosti sirovo. bilo koji liječnik će to potvrditi. još uvijek zaboravio na elemente u tragovima, vitamine i aminokiseline sadržane u povrću ..
Povrće - neophodna komponenta bilo koje prehrane.

#6 : 06.06.2011 19:26

Na Kremlju sam sjedio točno 10 dana. A onda jednostavno nisam mogao to podnijeti i odustati.
Ne znam kako to drugi tolerišu, ali meni je bilo teško. Stalno je postojala slabost, lice je dobivalo boju blijedog pudera, stalno je htjelo jesti i nije htjelo raditi ništa, raspoloženje je bilo strašno i sve je bilo ljuto. U trgovini od mirisa kruha koliko je zubacalo.
Odlučio sam da imam dovoljno ove prehrane, 10 dana sam izgubio samo 2 kg, sada jedem povrće i voće, to ispada mirno, pogotovo ako ne želim jesti meso dugo nakon Kremlja. Voće i povrće su već izgubili 5 kg u jednom tjednu, a raspoloženje je dobro, a složenica je normalna. Sretno svima!

#7 : 06.06.2011 19:51

Kremlj dijeta je opasna po život!
Imam 33 godine.
Na kremskoj dijeti proveo sam 4 mjeseca, svidjelo mi se što možete popiti i pojesti onoliko koliko želite mesa. čini se čak da je smršala.
Jednom na poslu glava mi je bila jako vrtoglava i postojao je snažan peckanje u predjelu srca. Odveli su me u hitnu pomoć i stavili na kardiologiju s jakom hipertenzivnom krizom. Nakon ispitivanja, liječnik je rekao da imam kolesterol poput 100-godišnjaka (ne krvi i margarina), teško mi je srce gurati takav poljubac kroz žile odavde i visok krvni tlak. a u težini nakon Kremlj dijeta, dobila sam 20 kg.
Još godinu dana nastavio sam piti tablete za smanjenje pritiska. Ali svi moji zadaci su nestali kad sam mjesec dana proveo na vegetarijanstvu, smršavio sam 6 kg. za mjesec dana
Dole s mesom i mastima! Voće + povrće + žitarice zdravlje su i nedostaju mu višak kilograma!

#8 : 07.06.2011 08:20

Želio bih napomenuti da u takozvanoj „kremelskoj prehrani“ nema ništa od Kremlja. Sljedeća verzija tumačenja ketogene prehrane, prikrivena nevolja z-tipa. e. - uvjetna jedinica, koja zamjenjuje svjetsku jedinicu težine - 1 gram.

Osnovno načelo ketogene prehrane je ograničiti dnevni unos ugljikohidrata na 50 grama dnevno. Upravo je ta potrošena količina ugljikohidrata dovoljna i dovoljna da uzrokuje ketozu. Mislim da je to bila prednost zamišljenog „izumitelja“ u razvoju „noviteta“.

#9 : 07.06.2011 08:22

Po zanimanju sam nutricionist.
Želim vam reći sve kako kremljska dijeta nije opasna po život, ali vaše prejedanje je opasno po nju.
Mnogi koji postanu na Kremljevoj dijeti puni su izraza poput "mesa i kobasica koje možete jesti koliko želite!" Da možete, ali je li to potrebno? Moji pacijenti pravilno uklapaju ovu dijetu Puno mesa nije potrebno. Bolje je imati više voća i povrća u malim količinama, na primjer, možete jesti krastavce, tikvice, kupus itd., Samo u umjerenim porcijama .. A jesti meso je usput korisno. Vjeruj mi. Da, u proljeće Kremlevka nepoželjna, jer u ovom trenutku tijelo treba puno vitamina. Ali dragi moji vitamini su u mesu, ribi, peradi, jajima. Preporučljivo je uzeti neki uravnoteženi kompleks vitamina.
Ali što se tiče kobasica, slažem se s tobom.
Prije svega, ne znamo točno u što je tuda uvučen, to je polufirikat, ista kobasica. Ali meso, svježe meso nikada neće naštetiti organizmu, samo ako ga pojedete 5 kilograma dnevno, dakle sve proizvode, sve bez iznimke.
Općenito, svaka dijeta je štetna za zdravlje.

#10 : 07.06.2011 08:32

Savjet onima koji žele smršavjeti na kremelskoj dijeti bez gubitka zdravlja!

1. Jedite dnevno ne 40 i 20 bodova.
2. Pijte što više vode, barem 2 litre dnevno.
3. Uzmi neki vitamin kompleks.
4. Ne jedite puno kobasica, već jaja, krastavce, rajčicu, kraće proizvode s niskim stupnjem kondicije.
5. Pokušajte diverzificirati svoju prehranu.
6. Ne jedite meso svaki dan u kilogramima.
7. Pijte za zatvor bilo koji laksativ, napirem Sena.
8. I najbolje od svega, posavjetujte se s nutricionistom.
9. Želim vam puno sreće !!

Pravilnom prehranom smršala sam 15 kilograma u 2 tjedna. I dobro mi je s tenom, kosom, očima, rukama, bubrezima, srcem, želucem, ukratko sa svime !! Treba uravnotežiti proizvode na Kremlju, tada će sve biti u redu

#11 : 07.06.2011 08:35

Probala sam Kemlevka. Prva dva tjedna uživala je u životu: majoneza, maslac, ponekad sa sirom. Isprva je težina padala, ali onda se počela povećavati, iako je smanjila količinu masti.
Osjećam se dobro: moja koža je postala bolja, ali problemi sa stolicom, koji su se pojavili kao rezultat drugih dijeta, samo su se pogoršavali. Općenito, vjerujem da čak i sjedeći na ovoj dijeti, kalorije ne treba zaboraviti. Ipak, odvojena hrana s izuzetkom slatkog i brašna je bolja, iako se može pokvariti

#12 : 07.06.2011 18:47

To je slučajno došlo k vama na forumu koji sam čitao o kremlevki.
Ja sam na tome sjedio 2,5 mjeseca, smršavio sam na 17 kg posebnih poteškoća, ne osjećam zatvor bez iskustva, pijem čaj od sijena i pijem hladan i vruć. Jako je lijep ukus.
Tijekom sjedenja na ovoj dijeti 2 puta provalio u kolače nisam mogao odoljeti. Sutradan je opet sve počelo iznova. Ako ne želim slatke stvari, ponekad napravim pauzu sa s. ili šlag ponovo s c s. ili što god drugo izmislim. Kada se težina počela smanjivati, dispneja se počela osjećati bolje da spava.

Ne znam što će se dalje dogoditi, ali nisam primio niti jednu dijetu koju sam dobio od Kremlja.
U budućnosti također želim izgubiti 20-25 kg, eto, tako to ide

#13 : 07.06.2011 20:38

Na Kremljevoj dijeti sam već više od godinu dana. bezuvjetno ponekad dopuštaju višak delikatesa. ali unutar odabranog raspona jedinica.

Tijekom godine izgubila sam 27 kg, sada imam idealnu težinu i ne dodajem ništa

S popisa proizvoda dopuštenih Kremlin dijetom odaberite one koji su pravi za vas. Ne uzima meso tijela - jedite piletinu i ribu.
sigurno povrće
bogata slabo probavljivim vlaknima. nemaju vrlo visoke ocjene.
Obavezno pojesti aktivnost i sir. za nekoliko mjeseci sami ćete shvatiti da s popisa ne nanosi štetu i daje pravi rezultat.

Ne osjećam nikakvu nelagodu od ove prehrane.

Oh, potpuno zaboravljena. nužno vitamini i minerali. glavna stvar je da je na pakiranju naznačeno da ne sadrže šećer

#14 : 07.06.2011 20:44

Djevojke pomažu ludo žele. smršavjeti
Kažu da je za to najprikladnija opcija kremska dijeta. Tko je smršavio, dijelite vaše mišljenje. Hitno. Imam toliko DR. stvarno želite smršavjeti. Moja visina je 163, a težina sada 67 kg. Želim izgubiti 10 kg.
Što mislite s Kremljom je li to stvarno?

Opća načela kremljske prehrane

Treba smanjiti količinu ugljikohidrata prema sljedećem planu:

  • U prva dva tjedna prehrane ne smije se jesti više od 20 jedinica ugljikohidrata. Razlika u tome koliko ugljikohidrata u kojoj je hrana pojedena, glavna stvar ni u kojem slučaju nije veća od navedene brojke.
  • Od trećeg tjedna dopuštene jedinice povećavaju se za 5, to jest na 25 y. e. dnevno.
  • Od četvrtog tjedna - + 5 više, ukupno - ne više od 30 jedinica ugljikohidrata dnevno.

Stroga ograničenja nameću se pekarstvu i tjestenini, svim vrstama žitarica i žitarica, slatkišima i slatkim napicima, kao i krumpiru, slatkom voću i bobicama.

Možete piti koliko se ispostavi. Ako se staklena čaša vode ne može isprazniti, nije potrebno prisilno sipati tekućinu. Glavno je zapamtiti da za normalno funkcioniranje gastrointestinalnog trakta, dnevno vam je potrebno 2-3 litre tekućine, uključujući sokove, kompote i čaj.

Recenzije izbornika dijeta Kremlja dijeta slažu se da skup dozvoljenih namirnica, preasićenih proteinima, često izaziva neiskrenost. Glavne pritužbe su trnce u području žučnog mjehura, bol u bubrezima, problemi s izlučujućim sustavima, kao i pojačano stvaranje plinova.

Međutim, zbog velike količine proteina u prehrani, glad rijetko posjećuje osobu koja gubi na težini, a ograničenje na dozvoljenih 1200 kalorija dnevno ne postaje mučenje.

Na principima kremske dijetalne recenzije liječnici nisu uvijek pozitivni zbog raširenog uvjerenja da je visoki sadržaj proteina u prehrani vrlo štetan za zdravlje. Neki liječnici tvrde da Kremlj budi kronične bolesti čak i u zdravom tijelu. Liječnici kažu da umor, apatija, problemi s debelim crijevima, nemogućnost brzog koncentriranja i drugi neugodni simptomi postaju česti pratitelji obožavatelja kremske prehrane. Međutim, ne možemo isključiti činjenicu da se svi ovi simptomi mogu pojaviti u nuspojavama i bilo kojoj drugoj restriktivnoj prehrani, čija je zadaća započeti proces gubitka kilograma. Često se koristi dijeta za sušenje tijela za muškarce koji se bave teškim sportovima.

Nevjerojatan rezultat Kremlja ili kako sam se uspio izboriti s depresijom (Mikhail, 37, Voronjež)

Brak s djevojkom i bogat događanjima koji oduzimaju dah, zajednički život prve godine nakon medenog mjeseca preobrazio nas je oboje. Moja žena je petog mjeseca nosila našeg malog sina ispod srca, a ja sam povukao za sobom tekući nabor, vezan remenom hlača i petu točku koja je prerasla u 4 veličine. Pa, što učiniti ako mi zlatne ruke brižne ljubavnice stalno plijene moje okusne pupoljke novim i novim užicima.

Međutim, pomisao da ću se prvi put pojaviti pred sinom u tijelu debelog, bradatog ujaka bila je odvratna od mučnine, zbog čega je i započela moja eksplicitna potraga za kvalitetnom prehranom. Glavna želja bila je pronaći dijetu gdje možete jesti meso, a bez koje mi se život uopće nije činio, i nije potrebno mrviti jabuke pomiješane s kokošom ... Naravno, pronašao sam skupinu dijeta sa niskim udjelom ugljikohidrata, a posebno nakon što sam pročitao brojne pozitivne kritike o kremelskoj prehrani, moja sreća nije bilo ograničenja. Novo, nepoznato čak i njegovoj supruzi, koja uvijek pazi na njenu hranu, primamljiva dijeta obećala je ukloniti volumen trbuha i mekih mjesta u samo mjesec dana. Glavno za mene su meso, perad, jaja, riba, mlijeko - sve je moguće u normalnim porcijama, ali gadnu travu je, prema pravilima prehrane, čak i opasno žvakati, jer u njoj ima puno ugljikohidrata.

Kremlj dijeta prije i poslije fotografija

Četiri tjedna korjenito sam promijenio svoju uobičajenu prehranu, prvih 14 dana jeo sam strogo do 20 jedinica ugljikohidrata dnevno, a broj težina pokazao je pad od 6 kilograma. Nemoguće je prenijeti svoj šok - bila sam puna, zadovoljna, a moja omiljena košulja, uvijek ispružena iznad pojasa, odjednom sam postala slobodna. Inspiriran Kremljom, nastavio sam jesti pola trećeg tjedna na uobičajeni način. No, osjećajući malo umora u kasnim popodnevnim satima, odlučio je ne odstupiti od povećanja ugljikohidrata dijeta temeljenog na kanonu. Zdravstveno stanje je obnovljeno do druge večeri, povećavši dnevnu stopu na 25 g. e., a kilogrami su se i dalje topili - do kraja 3 tjedna skinuo sam se s još 4 kilograma.

Prošli tjedan pokušao sam piti više tekućine i, da budem iskren, želio sam ga piti. Navodno je tijelo, naviknuto na sreću neprestano jelo meso, počelo oživljavati. Unatoč malo žeđi, osjećala sam se dobro. Mjesec je završio fantastičnim rezultatom - smršavio sam 14 kilograma, vrativši se veličini odjeće koju sam nosio u vremenima u kojima nije bilo ukusnih kolača.

Sin je nedavno navršio 7 godina. Tijekom godina nakon moje prve Kremlin dijete, redovito sam odlazio u teretanu i čak stekao 2 kilograma, ali ne masti, ali mišićna masa i tjelesne proporcije su se značajno promijenile. Povremeno, kada budem na sušilici, provodim tečaj Kremlj dijeta 10 dana, a recenzije o tome izuzetno su pozitivne. Postići željeno olakšanje nije teško, osjećaj gladi izostaje, a opće stanje je jednostavno predivno.

Mega-efikasan način da se riješite "slastičarske" masti (Catherine, 29, Samara)

Na kremskoj dijeti moje recenzije i rezultate sa fotografijama mogu se vidjeti dalje, ali zasad ću početi rečima da je neadekvatna ljubav prema svim vrstama pečenja i čokolade glavni neprijatelj mog struka i bokova. Kad sam sakupio 8 dodatnih „slastičarskih“ kilograma, odraz u ogledalu mi je prestao odgovarati i odlučila sam smršavjeti, jer potreba za povećanjem ormara s većom odjećom u glavi mi nije odgovarala.

Suština moje omiljene Kreml dijete s niskim udjelom ugljikohidrata vrlo je jednostavna. Bez uobičajene količine ugljikohidrata koji se koriste u strogo ograničenim jedinicama na određenoj prehrani, tijelo počinje koristiti masno tkivo kao izvor za proizvodnju energije.

Počevši s kremelskom dijetom, u sljedeće tablice sažetka upisujem tjedne rezultate, zajedno s strukom i bokovima.

datumTežina (kg)Struk (cm)Bedra (cm)
01.03.1858,2007294
08.03.1856,7007192
15.03.1853,1006991
22.03.1851,9006990
29.03.1849,3006889

Kada gubim kilograme, uvijek koristim sličan stol. Dakle, rezultat je živo vidljiviji, što ne može postati dodatni poticaj za postizanje najvećeg mogućeg rezultata. Pored tablica, uvijek fotografiram i prve i posljednje dane prehrane. Rezultati najnovijeg udjela za mršavljenje u nastavku.

Kremlj dijeta prije i poslije fotografija

Tijekom godina i mnogih tečajeva mršavljenja na Kremlin dijeti razvio sam za sebe sljedeća pravila, pomoću kojih smatram da lakše podnosim ograničenu dijetu, a učinak prehrane puno je bolji. Evo pravila:

  1. Počevši od ponedjeljka.
  2. Unaprijed pripremite plan obroka, obojite svaki obrok i kupite potrebne proizvode.
  3. Uvijek pročitajte etiketu prije kupovine i bez obzira kako me gledaju u trgovini.
  4. Ne prelazite 1300 kalorija dnevno.
  5. Dopušteno je svježe povrće i voće s niskim udjelom ugljikohidrata, riba i mesni proizvodi - pirjano, kuhano ili na pari.
  6. Porcija nije veća od 200 g / mg.
  7. Najmanje 4 obroka dnevno.
  8. Večera najkasnije do 19:00.
  9. Najmanje 2 litre vode dnevno.
  10. Smanjite unos soli.
  11. Bez alkohola, cigareta, nargila, zamjena za šećer i čips.
  12. Tjedno vaganje i mjerenje.
  13. Redovni časovi joge najmanje sat vremena.
  14. Smanjite posjete zabavama i zabavama.

Ova pravila u mojoj tiskanoj verziji vrijede tijekom dijeta za računalnim stolom, gdje sam i najčešće. Promatrajući sve bodove lako gubim kilograme za 8-10 kilograma mjesečno, a o Kremlju mogu dati najpozitivnije kritike, što ne mogu reći o drugim dijetama koje sam prethodno probao.

Kremlj dijeta - pregledi i rezultati uz fotografije

Mreži ne nedostaje informacija o prehrani zahvaljujući kojoj su Yury Luzhkov i supruge nekolicine "stanovnika moskovskog Kremlja" izgubili na težini. Međutim, naravno, poseban interes predstavljaju kritike i rezultati fotografija Kremeljeve prehrane od običnih ljudi. Koji su sami smršali, bez pomoći skupog dijetetičara.

Tanya P .:Kad sam promatrao Kremlj, nisam se duboko upuštao u izračun bodova. Jednostavno zabranjeni pekarski proizvodi, sve žitarice i mahunarke, bilo koji slatkiši i krumpir u bilo kojem obliku. I mast je počela nekontrolirano odlaziti. Vrlo dojmljivim rezultatima se ne mogu pohvaliti. Kao rezultat toga, za 5 mjeseci sam se riješio 15 kg. Ali - vrlo bezbolno! Slatko je samo jako poželjeno, a ja to i dalje želim.

ljepotica: Glavna stvar, uz poštivanje "Kremlja" - pozitivan je stav! Ne uzimajte ta ograničenja u prehrani kao "težak rad", koji junački i hrabro povlačite. To je sve što kažu da je najteže odustati od slatkiša. Ponekad si dopustim i čokoladne bombone, i nešto slatko na zabavi. Ali općenito - kad želim slatkiše, koristim samo proizvode na nadomjescima šećera. Pokušao sam s mnogo dijeta i smatram da je Kremlj najefikasniji. Rezultati nisu trenutačni, već stvarni, zajamčeni i prilično impresivni.

Jurij: Ako niste u mogućnosti odbiti takve i takve proizvode, tada ne biste trebali „sjediti“ ne samo na Kremlju, već i na bilo kojoj drugoj dijeti. I pomiri se s njegovom pozicijom pretile osobe. Budući da svugdje postoje ograničenja. A kremska dijeta je i dalje (uvjeren sam u to) gotovo najvjernija od svih našim ukusnim preferencijama! Postoji jasan set proizvoda koje možete jesti, a jela od tih proizvoda mogu se kuhati u ogromnoj i raznovrsnoj količini! Smršavio sam na kremskoj dijeti s 28 kilograma bez ikakvih muka.

ALFA: Kad sam počeo gubiti kilograme na Kremljevoj dijeti, puno sam puta čuo da se težina "tada vraća". I ne trebate nikakav "kasnije". Ovakav način prehrane tek postupno mora postati jedan od elemenata vašeg načina života. Mislim da sam uspio. Stoga se mast sagorjela natrag i ne vraća mi se. Ovdje su, primjerice, vegetarijanci. Nisam njihov pobornik, ali gledaj, njihovo se tijelo navikne jesti u ovom načinu rada i ne doživljava neravnotežu. A u kremljskoj prehrani zapravo postoji puno više mogućnosti i raznolikosti u prehrani. A navikavanje na to, iako ne brzo, dovoljno je jednostavno! )))

Osvježi: U početku sam izabrao Kremlj dijetu zbog toga što "nisam gladan". Sve u ovoj prehrani moguće je, sve je jednostavno i jasno. Do 40 bodova ugljikohidrata dnevno - gubite kilograme. 40-60 bodova - težina je na mjestu. Više od šezdeset - postajete bolji. Koliko vrsta članaka i knjiga napisanih na drugim dijetama, koliko nutricionisti inteligentno prahu mozak ljudi, a sve je to samo u žeđi za zarađivanjem tijesta. A Kremlj dijeta je super jednostavan i učinkovit način za mršavljenje, koji vjerojatno odgovara svima. Lako sam spustio oko 25 kilograma, a sa strana i sa strana ostavila je stara mast. A na druge načine ništa slično se ne može postići.

Oksik86: Naravno, brzo na Kremljevoj dijeti neće smršavjeti. Ovo je minus. Ali nužno smršaviti - ovo je plus. Što se tiče ostalih, to je isto. Volim sir, jaja, mesne proizvode. Stoga mi je ova dijeta vrlo pogodna. Ali još više volim slatkiše! Stoga je u početku bilo teško ... Ali nakon nekoliko tjedana tjedno iz Kremlja sam općenito prestao željeti slatkiše. Tijelo se još uvijek koristi! A o kruhu, tjestenini, krumpiru itd. Ne sjećam se uopće. Stoga je moj savjet izdržati jednostavno zato što je u početku teško restrukturirati, a što dalje idete, lakše će biti! Da, i pogledati se u ogledalo ugodnije.

Beyonce: Prije primjene Kreml dijeta, detaljno sam proučio ovu temu. I ne samo da su koristili poznati niz članaka u Komsomolskaya Pravda. Pokušao sam sve na vlastitom iskustvu. Mogu vam podijeliti kako spriječiti pojavu nuspojava svojstvenih kremelskoj prehrani. Ako postoji zatvor, ili su zabranjeni bubrezi i jetra (što je tipično za ovu dijetu), tada trebate piti mliječni čičak, a biljna i gastrointestinalna zbirka dostupna je u bilo kojoj ljekarni. Ipak, ako sjedite na Kremlju, svakako biste trebali hraniti tijelo multivitaminskim kompleksom i nekim od preparata s kalcijem. jer ovaj način hranjenja dovodi do nedostatka kalcija u tijelu. I ostalo - dijeta je sigurno produktivna, čak je i s čime da se usporedi! )))

O. Lesya: Nisam ni mislio da će Kremljeva dijeta biti tako učinkovita za mene: minus 12 kg u prvom mjesecu! Ujedno sam pojeo dosta peradi, ribe, mesa i sira, pa čak i kobasice s kobasicama. A koliko je novih jela od tikvica i patlidžana svladalo. Vrlo učinkovita metoda brzog gubitka kilograma i rezultata! A uz rezultate - i želja i poticaj da se i dalje mijenjamo na bolje.

Andrey Igorevich: bez teških ugljikohidrata prvi je put činjenica. Na primjer, budući da su vrlo važne za mentalne aktivnosti, čak ni moja glava nije imala dobru ideju kada sam se navikao na novi elektroenergetski sustav "Kremlja". Ali tada sve ove neugodnosti prolaze bez traga i tijelo se slobodno prilagođava novom načinu! Još jedna važna točka: trebate piti puno vode, jednu i pol / dvije litre dnevno. jer ako tekućina nije dovoljna, tijelo je počinje zadržavati u tijelu. I od toga započinje proces stvaranja masti. Samo voda, a ne soda i sok, sadrže šećer!

marina: Pravi sam stručnjak za mršavljenje. Budući da se već dvanaest godina borim s prekomjernom težinom i probao sam za to vrijeme ogromnu količinu dijeta, brzih i nježnih, kao i vibracijskih masažera, vježbi itd. O kremljskoj dijeti, reći ću ovo - ovo je najbolji način za mršavljenje! Iako dijeta nije tako jednostavna, kao što to predstavljaju mnoge recenzije kremskog jelovnika na internetu.

Vjerovati Kremljevoj dijeti ili ne - samo je vaš izbor. Mnogi su odgovarali ovom elektroenergetskom sustavu, a neki ga kategorički odbijaju pokušavajući jednom. U svakom slučaju, sama shema prehrane ne šteti tijelu i prilično je nježna.

Prapovijest kremske prehrane

Kremlevka - to je tajno oružje sklada u vladajućim krugovima. Prema jednoj od verzija, držeći se takvog sustava napajanja, bivši gradonačelnik glavnog grada Jurij Lužkov izgubio je toliko kilograma. Smanjio je oko 14 kg. I nije se morao mučiti gladovanjem ili mijenjati svoje prehrambene navike.

Postoji toliko mitova i legendi oko ovog sustava mršavljenja. Na Internetu kažu da je ova metoda mršavljenja razvijena za astronaute u tajnim istraživačkim institutima. Zbog toga se američka astronauta često naziva dijelom astronauta ili sustavom mršavljenja. No, astronauti se iz nekog razloga nisu navikli na takvu prehranu. Međutim, postao je pravo vlasništva najvišeg ešalona moći.

Iako Kremlj ima autora. Ovo je Evgeny Chernykh. Ovaj plan prehrane objavio je u jednoj od najpopularnijih ruskih novina. Nakon toga ljudi su aktivno počeli koristiti ovaj "recept" za mršavljenje. Ali otkud potječe dopadljivo ime, zapravo nitko ne može objasniti. Možda je to bio samo trik da privuče pažnju na sustav istovara? 🙂

Što je suština kremeljeve prehrane

Ovaj sustav krmljenja za istovar smatra se velikim bjelančevinama. Temelji se na minimalnoj potrošnji ugljikohidratne hrane. Evo zanimljive infografike o prehrani (slika se povećava jednim klikom):

izvor informacija

Zbog smanjenja unosa ugljikohidrata, metabolički procesi u tijelu se mijenjaju. Nedostaje ugljikohidrata, tijelo počinje trošiti unutarnje "naslage" energije, koje su koncentrirane u tjelesnoj masti.

ČLANICI NA TEMU:

I višak kilograma počinje se topiti pred našim očima. Da, rezultat je vidljiv već nakon prvog tjedna.

Sustav napajanja za istovar predviđen je za 2 mjeseca. Tijekom tog razdoblja možete baciti najmanje 8 kilograma.

Gubitak kilograma na kremlevki treba naučiti kako izračunati bodove ili jela konzumirana jela. „Kremlj“ točke - ovo je sadržaj ugljikohidrata od 100 grama proizvoda.

Dakle, cijelo razdoblje gubitka kilograma može se podijeliti u tri faze:

  • ulazni (traje od 1 do 2 tjedna). Dnevno je moguće pojesti 20 „Kremlj“ bodova.
  • Glavni (trajanje - 6 tjedana). Dnevno je dopušteno postići 40 bodova.
  • izlaz (traje 7 dana). Dnevna stopa iznosi 60 "Kremlj" bodova.

Vrijedi napomenuti da sustav za mršavljenje Kremlja ne regulira broj obroka. Ali, reći ću vam da je povoljnije zaustaviti se na tri punopravna jela, a između njih napraviti i dvije mini grickalice. Tako je lakše izračunati broj bodova. A osim toga, vjeverice će dugo pružiti sitost, tako da nećete osjetiti glad.

Još jedan plus ove prehrane je da nećete biti vezani za sat. Na primjer, možete večerati u bilo koje vrijeme. Po želji jesti točno u 18,00. Iako je bolje to raditi do najviše 20 sati (osim ako naravno ne radite u noćnim smjenama).

Dopušteni i uskraćeni proizvodi

Popis odobrenih proizvoda je ogroman. Ovo je miasko, sir, riba, povrće, malo ugljikohidrata itd.

Kremlevka isključuje sljedeće proizvode:

  • banane, grožđe i druge "šećerne" bobice i voće,
  • tjestenina,
  • škrobno povrće,
  • sokovi i soda,
  • šećer, peciva i drugi slatkiši,
  • sve vrste mliječnih deserta sa šećerom,
  • zob, pšenica i druge visoko ugljikohidratne žitarice,
  • mahunarke,
  • slatka žestoka pića i pivo.

No, unatoč mekoći kremske iskrcajne prehrane, nije je potrebno uzimati kao "kobasicu na kobasici". Naravno, ako želite sačuvati svoje zdravlje, gubite na težini (u suprotnom izoštrite sve "bjelančevine"). Stoga, nemojte automatski računati bodove, već ozbiljnije uzimajte izbor potrošnih proizvoda.

Nastojte smanjiti potrošnju poluproizvoda i mesnih proizvoda koji se industrijski prerađuju. Na primjer, kobasice i kobasice. Činjenica je da u većini kobasica od mesa samo 30%, a 70% - sve vrste aditiva.

Još manje jedite topljeni sir, kao i proizvode, koji uključuju margarin. Kupljena hrana, koja se sastoji od emulgatora i boja, također bi trebala biti rjeđa na vašem stolu.

Iako alkohol nije zabranjen, ali trebali biste ga piti pravilno. Prvo, dopuštena su samo suha vina i ostala alkoholna pića koja ne sadrže šećer. Drugo, čašu crnog vina možete popiti ne više od jednom tjedno. I ovo nije prva faza prehrane, jer alkohol povećava apetit.

Možete se upoznati s izbornikom i tablicom bodova u članku "Kremlj dijeta - izbornik za 10 dana". Dakle, proučite!

Recenzije su izgubile težinu i rezultate s fotografijama

Na internetu puno recenzija o ovom sustavu napajanja za istovar. Među njima su i pozitivni i negativni. Želim da se upoznate s nekim od njih:

Vera: Na kremlevke možete dobro smršavjeti. Ali postoje neke nijanse. trebate jesti više povrća - tada neće biti zatvor. I ne prejedajte peckanje - oni su teški za tijelo.

Lina: Bolno složena prehrana. Bilo mi je jako teško bez žitarica i voća. Ali kiloshki brzo nestaju.

Alinka:Klasse je izgubila na težini u 3 mjeseca 12 kg. Ali ja sam marljivo smršala. Ujutro sam pio crnu čokoladu s kašom, za ručak sam preferirao meso i povrće. I večerali zelenim čajem sa žlicom meda.

Lika:Ova dijeta je samo za zdrave. Pokušao sam smršavjeti na njemu, ali trajalo je samo 3 tjedna. Tada mu je jezik požutio i strana mu je počela trnuti. Morao sam prenijeti na niskokalorične.

dragi: U svakom sustavu gubitak težine ima svoje nedostatke i nedostatke. Smršala sam. samo se više od 2 tjedna ove prehrane nije moglo izdržati. Težina je stabilna. glavna stvar - kolači se tada ne počinju upijati.

Val: Imam problema sa želucem i bubrezima. Pa evo kako sjediti na takvoj dijeti, stolica se poboljšala. Manje do WC-a koji već radi. Stoga, ne klevetajte ovu tužbu. Ali moja fotografija prije i nakon 3 mjeseca

Siguran sam da će vas ono što vidite natjerati da sjednete na Kremlju. Takva je "upute" za djelovanje.

Negativne značajke Kremljeve prehrane

Postoje i prepoznati nedostaci - u tijelu postoji nedostatak vitamina i minerala. A sve je to zbog činjenice da u izborniku za istovar nema dovoljno voća i povrća. Stoga, sjedeći na Kremlju, vodite računa o unosu vitaminsko-mineralnog kompleksa i drugih aditiva.

Povećava opterećenje na bubrezima. U meniju "Kremlja" nalazi se puno mesnih jela. Dakle, s myasom purini također ulaze u tijelo. Iz njih se stvara mokraćna kiselina. Njegov višak doprinosi stvaranju šljunka u bubrezima i mjehuru.

Također od prvih dana gubitka kilograma, neugodan okus acetona može se pojaviti u ustima. Ovaj fenomen ukazuje na to da se masti ne sagorijevaju u potpunosti. Većina tereta ide na jetru i bubrege. Tako da se ove toksične tvari ne nakupljaju u tijelu, dnevno pijte najmanje 2-2,5 litara vode.

Dakle, sjedeći na Kremlju, pažljivo pratite njihovo stanje. Čim se pojave znakovi umora, depresije i drugih negativnih simptoma, pređite na normalnu prehranu. Bolje je ne eksperimentirati - šale su loše po zdravlje. Mršaviti pravilno - mudro.

Sada znate sve o kremlevki. Podijelite vezu na članak na društvenoj mreži: ove će informacije biti korisne vašim prijateljima. Pa, želim vam dobru klopu i kažem: vidimo se uskoro!

Nevzorova Sophia Igorevna

Psiholog. Stručnjak sa web stranice b17.ru

Imao sam prijatelja u bolnici nakon nje

Sjeo sam na to, ne razumijem da je ona toliko zastrašena? Mršavio sam za 10 dana za 5 kg, ali sam također uvijen obruč i učinio to zbog preše, a šećer u krvi postao niži i naučio sam da ne jedem tako slatko

Na njemu sam smršala 7 kg, a onda postigla dvostruko više. Daje zanimljivu nuspojavu - nakon što je dugo nisam mogao popiti s pićem sa šećerom - okus mi se činio odvratan, već ga je bilo nemoguće progutati. o tome su i drugi ljudi pisali.

Kremlin dijetom možete izgubiti kilograme u 8 dana na 5-6 kg, za mjesec i pol možete izgubiti 8-15 kg, ali još nitko nije rekao da ćete se nakon završetka dijeta uvijek pridržavati ove norme. Mnogi od njih koji su sjedili na njemu nakon završetka počeli su opet brzo dobivati ​​na težini, i to je postalo mnogo impresivnije nego prije. A ovo odbijanje slatkiša, koje ćete početi popunjavati kasnije, malo je vjerojatno da će vam donijeti korist, ne samo zbog težine, već i zbog stanja tijela i vašeg ukupnog zdravlja.

dugo na nju u čistom obliku, tj. "20 bodova" ne rastežete, dobro, tjedan ili 10 dana maksimalno. tada trebate unijeti ugljikohidrate, postupno povećavajući na 60-80 bodova.
budući da u nedostatku ugljikohidrata vaš mozak puno pati, endorfini se uopće ne proizvode (nema čega da se izgradi), trebali biste 1) pokušati jesti ukusno (hrana bi trebala ugoditi), 2) zaštititi se od stresnih situacija što je više moguće.
Gubitak kilograma na ovoj dijeti je stvaran, glavna stvar je zadržati težinu nakon prelaska na "normalnu" dijetu. nakon izlaska iz prehrane, najbolje je držati se odvojene prehrane i ograničiti loše ugljikohidrate. i učini ga svojim životnim stilom.

5.6, hvala na kopiranju. Intervjuirano upravo osobno iskustvo.

5.6, hvala na kopiranju. Intervjuirano upravo osobno iskustvo.

vidjeti već krov gladovanja ugljikohidrata odmaknut od autora

Nisam probala, ali prijateljica je spuštala 18 kg na nju 4 mjeseca, nije bilo posebnih problema, ali rekla je da su joj bubrezi bolesni nakon dijeta neko vrijeme. Plus zatvor.
Na dijeti sam s ugljikohidratima (spavam na proteinima)))) i rezultati mi nisu lošiji, minus 12 u trajanju od 2 mjeseca, ostaje da izgubim 3 kg. od proteina, spavao sam cijeli dan))

Sjeo sam na to, ne razumijem da je ona toliko zastrašena? Mršavio sam za 10 dana za 5 kg, ali sam također uvijen obruč i učinio to zbog preše, a šećer u krvi postao niži i naučio sam da ne jedem tako slatko

Sjedila sam na njemu oko pola godine .. sve sam brojala tri mjeseca .. izgubila sam 10 kg, a onda to uopće nisam brojala. Samo sam grubo prebrojala, izgubila sam još 3 kg. Dijelila sam kremelsku dijetu ovdje na grani. mnogi su izgubili 20 kg ili više. Četiri godine na. Tudym syudym 3 kg. Čekaj, stvarno sam pokupio još, ali držim već tjedan dana ..

Pridružite se raspravi. Ispada da će postati tanki na Kremlju neosporno je. Na njemu se možete izdržati dugo, čak i vrlo dugo. Asortiman jela je širok, možete jesti na bilo kojem odmoru, tako da nitko neće primijetiti da ste na dijeti. Najbolji dio je to što jela na Kremlju donose radost! Šalice nisu radosno jelo? Ili piletina pečena u majonezi ili kiselom vrhnju. I to je sve moguće. Moguće je s alkoholom, ali tada se kočnice mogu odbiti - rizik jesti nešto ugljikohidrata. Najvažnija stvar u ovoj prehrani nisam osjećaj gladi. Zbog čega smo se zasitili.

Što se tiče debljanja nakon dijeta. Da, težina je u porastu, jer napuštanjem prehrane vraćamo se bivšem načinu života - slatkišima, ugljikohidratima, pa čak i u velikim količinama. Zašto opet ne dobijemo kilograme? Svaka prehrana bi trebala biti način života. Kremlj je samo pozornica, kroz njega trebate ići na pravilnu prehranu. A Kremlj pomaže izgubiti težinu i navikavati tijelo na male porcije hrane (meso je hranjivo, treba ga malo, tako da dugo vremena neće biti osjećaja gladi). A ako nakon Kremlja dodate povrće bez škroba u razumnim količinama, tada neće doći do debljanja. Naravno, ako krenete na krumpir i kolače, onda će se sve vratiti na prvo mjesto.

Iz osobnog negativnog iskustva. Prije Kremlja često sam osjećao bol u jetri (pretpostavljam da je počela žučna bolest, ali nisu me pregledavali). Kako je dijeta počela, bol se pojačavala, 3. dan je bio vrlo bolan, a onda je sve krenulo naglo. Od tada, već uskoro 6 godina, kako bol ne smeta. Sumnjam da je postojao mali šljunak, kako kažu "pijesak", koji je nastao zbog konzumiranja masne hrane u više nego uobičajene količine. Možda nije tako, ali ovo je moje subjektivno mišljenje. Dakle, za mene se negativno iskustvo pokazalo čak pomalo pozitivno (nema više bolova.), Ali u svakom slučaju, bilo bi dobro da se prije dijete testirate na žučni kamen i bubrežne kamence.

Ali općenito, dijeta mi se jako sviđa. Šest mjeseci sam smršavio 36 kg na njemu, težinu sam zadržao dvije godine i nisam se posebno ograničavao na njega. Tada su bile dvije trudnoće zaredom, opet sam dobila na težini, pa sada opet na dijeti! Za šest mjeseci trebalo je 12 kg.

Pokrajinski bok))) dragi I gdje se izgubiš? Zašto ne mogu pronaći svoju podružnicu. Bravo minus 12 kg. Volim te))

U pravu ste provincijski. ovdje na onome što se ne bi pokušalo udebljati .. najuspješnija je Kremlevka. A ako to ispravite .. ne želite jesti .. sami. s voćem teže.Ali ako se poremeti metabolizam ugljikohidrata. I definitivno sam slomljen ... Ne tako davno radio sam biokemiju (analizu) dva mjeseca na Kremlevkiju i ne sjedio. Jedem sve i holesterol je povišen. A na kremlevke jeli prsa .. ribu .. sir .. povrće uglavnom zeleno .. kuhano .. ili pirjano .. a zašto niste zdravog načina života.)))

Tko je sjeo na kremastu dijetu, podijelite svoju veleprodaju: što ste jeli, kako ste se osjećali. Koliko tanka? i samo kakva je nijansa i vaše mišljenje o ovoj dijeti.Sjedam na nju treći dan. 1 kg je nestalo. U Kremlj sam došla kad sam shvatila da od kefira, kupusa, heljde i drugih dijeta doslovno padam, postanem sivozelena i imam glavobolju. Samo se ograničite na hranu ne djeluje, rušim se. Čuo sam puno loših kritika o njoj, volio bih čuti stvarne rezultate (ili njihovu odsutnost)

Sjedio sam na "kremlevki" 2 godine. Imala je 74 godine, postala 59kg. Bacila 15kg. Ali to je bilo previše za mene s visinom od 178 cm, i počeo sam si dopustiti ne puno zabranjenih proizvoda. Sada se ne mogu vratiti, ne jedem ni slatko, ni brašno, ni žitarice. 6 godina, a rezultat je nula. Sad mi je sunce 71kg ((((((((((sve traperice su molove (((

Djevojke su nakon poroda, oporavljene od 15 kg, sjedile na ekspresnim dijetama, poput kefira, krumpira itd., Nakon njih +5 kg, shvatila sam da se nakon oštrog gubitka kilograma tijelo uplaši i da ga uzimam sa zalihama1. bolje je smršaviti dugo i postepeno, bez naglih pokreta, da tako kažem. Stoga sam odlučio sjesti na CD, vrlo je zanimljivo pogledati rezultat !! Svi su hvaljeni, a susjed za kojim sam sjedio kaže jako dobro.

Bok, djevojke! Ostali ste na dijeti 36 dana. S povećanjem od 160cm težina je bila 58kg. Čini se da nije toliko, ali želio sam skinuti dodatnih par kilograma. Prva 3 tjedna je trebalo 3kg. Ovo je dobro. Ponekad malo više, ponekad malo manje, ali težina se smanjila i stabilno 55 posljednja 2 tjedna.
Ali evo što se dogodilo: sinoć (ovo je 36. dan), bol u leđima. Mislio sam na to. Ispostavilo se, bubrege. Cijelu noć ležim na trbuhu. Samo na taj način bilo je barem malo olakšanja. I cijeli dan u krevetu. Nije baš cilino, ali još uvijek boli. Ne znam što da radim.
Voda tijekom dijetne pile, sol se ne zloupotrebljava. Ja sam vrlo zdrava osoba u životu. Dakle, ovaj me ishod doveo do ozbiljnih razmišljanja o izvedivosti ove Kremljeve dijeta.
Pišem svoj određeni slučaj. A ti misliš. Nastavio bih sjediti na ovoj dijeti, ako ne iz gornje okolnosti.

Bok, djevojke! Ostali ste na dijeti 36 dana. S povećanjem od 160cm težina je bila 58kg. Čini se da nije toliko, ali želio sam skinuti dodatnih par kilograma. Prva 3 tjedna je trebalo 3kg. Ovo je dobro. Ponekad malo više, ponekad malo manje, ali težina se smanjila i stabilno 55 posljednja 2 tjedna.
Ali evo što se dogodilo: sinoć (ovo je 36. dan), bol u leđima. Mislio sam na to. Ispostavilo se, bubrege. Cijelu noć ležim na trbuhu. Samo na taj način bilo je barem malo olakšanja. I cijeli dan u krevetu. Nije baš cilino, ali još uvijek boli. Što ja ne znam.
Voda tijekom dijetne pile, sol se ne zloupotrebljava. Ja sam vrlo zdrava osoba u životu. Dakle, ovaj me ishod doveo do ozbiljnih razmišljanja o izvedivosti ove Kremljeve dijeta.
Pišem svoj određeni slučaj. A ti misliš. Nastavio bih sjediti na ovoj dijeti, ako ne iz gornje okolnosti.

Pozdrav svima, sa zdravljem bi bilo sve u redu, s ovom dijetom morate piti vitamine, pa, i sama hrana mora biti ispravna, meso je bolje kuhati, kefir i sir, barem malo dnevno, i naravno svako povrće Trebate jesti dan (kupus, zelena salata, repa, krastavci). Ako pravilno napravite jelovnik, doći će dobri rezultati i neće biti štete po vaše zdravlje! Sretno, dobri rezultati!)

Djevojke, zajedno su sjedile na dijeti s tetkom, to je istina dugo vremena. Dakle, dva tjedna, sve strogo promatrano - smršala sam oko 5 kg, zatim još 2 ostala sama, sve se nije vratilo! (TTT), ali sportom smo se bavili paralelno. Kad sam sjedio - osjećao sam se dobro - jeli smo omlete, myasko..sve smo pokušavali ne pržiti previše. Kad sam stvarno poželio slatko, pili su cola light, sve su to bile nule ili su kuhale kakao s zaslađivačem i to je bila naša sreća .. bilo je i dana s kefir-skutom .. općenito, dijeta je super! Želim ponovo sjesti na to, jer je za potpunu sreću potrebno izgubiti još 5-7 kg. nakon božićnog posta ući ću ga =)

Činjenica je da je nakon popularizacije Kremlja (zapravo, ovo je pojednostavljena verzija Atkinsove prehrane) počelo kontinuirano hodočašće liječnicima koji su se žalili na bolove u desnom hipohondriju ili na promjenu mirisa znoja.
Nizak ugljikohidrat - dijeta sportaša koji imaju čitavo sjedište liječnika.
Ako želite narušiti svoje zdravlje, nastavite prema Kremlju koji omogućuje čak i kobasice (koja se sastoji od sintetike)!

Nakon Kremlja, znoj mi je počeo mirisati poput mačje mokraće.
Liječnik je rekao da su mu bubrezi i crijeva iscrpljeni. Sada je obnavljam.
Bilo bi bolje kada bi jeli kefir i salate. I bon juha.

Sjedila sam 2 tjedna i sa 78 pala na 69! Nisam imao nikakvih nuspojava, samo ako me mučilo suhozid. zatim lubenice i ja sam se slomio. Ponovo sjedim 6 dana i 4 kg sam išla. Jedna moja prijateljica sjedila je mjesec dana prije nove godine, ali nije slijedila upute, tako reći, "po oku" odmjerila je i smršala 8 kg, a sada je prebacila na račun kalorija i rekla da to nije loš rezultat. Dakle, djevojke u Kremlju ne mogu dugo sjediti jer vjeverice sadi jetru, a ne mogu!

Koliko sati možete spavati s kremskom dijetom ??

Godine 2007. na ovoj dijeti sam smršavio godinu dana, imao sam 21 godinu, težio je 71 kg, 2008. postao sam 59 kg, drago mi je što to ne mogu opisati, tada sam počeo jesti kao i obično do 2010. godine, težina je bila unutar 62 kg regrutovao aktivniji život nije vodio u uredu cijeli dan sjedenje, zatim trudnoća - težina je postala 72 prije rođenja, mislim da nisam puno zatrudnjela, ovaj tjedan sam ponovno postala 67, znam da osim ove prehrane, neće mi pomoći da smršavim, I tako vjerojatno dijeta 40 pereprobyvala do ovoga. I u godinu dana skinuo sam 12 kg jer sam jednom tjedno skupljao kondenzirano mlijeko od slatkiša od kolača - bio je petak i priredio gozbu od trbuha, i općenito sam se tada strogo pridržavao prva 3 tjedna i tada sam si mogao priuštiti malo prilog od ugljikohidrata, krumpirove juhe, par mantija i tako dalje Nikada nisam razmišljao o čašama, samo znam da možete jesti jaja, meso, kobasice, sir, ribu, a ostalo nije poželjno, ali to možete raditi nekoliko puta tjedno.

Svemu se mora pristupiti mudro. Možete jesti kobasice s votkom, a zatim leći u bolnicu i svu krivicu prenijeti na Kremlj dijetu.
I možete jesti povrće s parnom piletinom, piti čaj sa stevijom i uživati ​​u životu, istovremeno gubeći težinu i bez štete zdravlju.
Jako volim Kremlj i ne vidim ništa loše u tome ako je sve izvedeno ispravno.
Na njemu sjedim oko 1 mjesec godišnje, to je dovoljno da zadržim težinu. Odlazim postepeno, višak kilograma se ne vraća odmah (vrlo sporo, nekih 4-5 kg ​​se opet napuni u godinu dana i opet sjednem)

Sjedio sam na "kremlevki" 2 godine. Imala je 74 godine, postala 59kg. Bacila 15kg. Ali to je bilo previše za mene s visinom od 178 cm, i počeo sam si dopustiti ne puno zabranjenih proizvoda. Sada se ne mogu vratiti, ne jedem ni slatko, ni brašno, ni žitarice. 6 godina, a rezultat je nula. Sad mi je sunce 71kg ((((((((((sve traperice su molove (((

U Kremlju sjedim 3 tjedna, visine 170 težine sada 79, prije nego što je dijeta težila 85 godina.
Zdravlje je u redu. Jedem 20-30 cu Zapisujem sve, gotovo da ne gladujem + malo kondicije.
Savjetovao je prijatelju da je za pola godine izgubio 25 kg, bez štete zdravlju, jede 40-45 g. e., glavno je uzeti u obzir sve, reći da ako želi pivo ili nešto slatko, prepušta se njemu, ali dijeta ne prelazi 50 god. e., vrlo tanka.
Savjetujem ovu dijetu!)

Stvarno učinkovita dijeta. Sjedio sam na njoj 2 puta. Dva mjeseca je težio do 15 kg, a meni osobno nije trebalo. Smanjio sam je sa 105 na 90 kg. Ne smijemo zaboraviti da je, osim dijeta, potrebno i fizičko naprezanje, a zatim učinak se povećava. Minus Kremlja -problemi sa stolicama, za mnoge, ako ne i sve. Više od povrća i vode (ne prokuhane), ako to ne spasi situaciju, onda je to lakše, u protivnom zatvor je zagarantiran!

Debele dame djevojke koje se boje izgubiti 10 kg svoje ljepote, niste ljuti na dijetu, već na vas i usta koja uvijek žvaču kruh!

Sjajna dijeta !! Jednostavan za upotrebu. Imam godinu dana nakon što se njena težina očistila. 1

Dobar dan svima! Pomozite savjetom, sjedim na CD-u 16 dana i samo minus 3,5 kg, iako su se količine smanjile, visina je 174, težina 77, trudim se ne prelaziti 40 cu, ali mogu ugristi nakon 18:00, možda je to razlog?

Dobar dan svima!)) Imam još jedan mali problem. ) Već sam sjedio na Kremlevki prije godinu dana - rezultat je bio odličan, iako se toga nisam strogo pridržavao) sjedim već oko 20 dana - čini se da bi vrh težine trebao biti odlazak, kao što kažu svugdje, ali ujutro sam se dobio na vagi - i otkrio da sam dobio 2 kg , ((pa sam se povukao, količina se malo povećala, ali zašto težina raste) (možda zbog fizičkih vježbi? Dodala sam ih baš kao i na dijeti, ali lagane su - pritisnite 30 puta dnevno (i to nije svaki dan se događa i propustim) obruč, čučanj, trčanje, hotboot. Mislim da ja stječem mišićnu masu. To je moguće takvom dijetom. Općenito sam na rubu kolapsa .. trebam savjet, pomoć i podršku.)) Hvala)

Imao sam prijatelja u bolnici nakon nje

Bože .. ljudi. Tjedan dana sjedim u Kremlju, nema zatvor, glava me ne boli .. općenito, sve je u otvorenom. Tjedan dana sam smršala 4 kg, ali priznajem da nisam strogo sjedila. Pojeli su od 20 do 40 ugljikohidrata. (kada jedete do 40, težina se polako resetira). I još: ne gledajte kalorijski sadržaj proizvoda, pogledajte količinu ugljikohidrata. Jedite više mesa, ribe. Ograničite se na povrtne salate. Nemojte jesti slatko, brašno, šećer itd. i neće biti problema.

Moderator, skrećem vam pažnju da tekst sadrži:

Forum: Zdravlje

Novo za danas

Popularno danas

Korisnik stranice Woman.ru razumije i prihvaća da je on odgovoran za sve materijale koji su djelomično ili u potpunosti objavljeni pomoću usluge Woman.ru.
Korisnik web stranica Woman.ru jamči da postavljanje materijala koji im je dostavljen ne krši prava trećih strana (uključujući, ali ne ograničava se na autorska prava), ne dovodi u pitanje njihovu čast i dostojanstvo.
Korisnik web stranice Woman.ru, slanjem materijala, zainteresiran je za njihovo objavljivanje na web mjestu i izražava suglasnost za njihovu daljnju upotrebu od strane urednika web stranice Woman.ru.

Mrežno izdanje "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Potvrda o registraciji masovnih medija EL br. FS77-65950, koju je izdala Federalna služba za nadzor u području komunikacija,
Informacijska tehnologija i masovne komunikacije (Roskomnadzor) 10. lipnja 2016. 16 i više godina

Osnivač: Društvo s ograničenom odgovornošću „Hurst Shkulev Publishing“

Pogledajte video: MONDO: Parkiraj i bicikliraj (Studeni 2019).

Loading...