Dijeta

Suština kremljske prehrane. Glavni princip kremljske prehrane temelji se na smanjenju ljudskog unosa ugljikohidrata. Ugljikohidrati pružaju tijelu energiju, a s viškom se prerađuje i skladišti u obliku masti.

Opširnije

Što je suština japanske prehrane? Ovo je dvotjedni plan napajanja s vrlo strogim izbornikom, koji ne dopušta odstupanja, promjene i dopune. Sol, šećer, alkohol, peciva i pekarski proizvodi, umaci i začini potpuno su isključeni iz prehrane.

Opširnije

Kremlj dijeta Kremlj dijeta jedna je od najpoznatijih na svijetu, a koristi je većina žena. Iako su kritike o njoj prilično kontradiktorne, to je ne sprječava da zauzme vodeću poziciju među ostalim dijetama.

Opširnije

Ječmenova dijeta Ječmena kaša - jelo poznato u vrtiću. Stavljajući u ječam biser za komentare odgajatelja da je ovo vrlo korisna kaša, nismo imali pojma koliko su točne informacije.

Opširnije

Recenzije kremeljeve prehrane (Pročitajte 44835 puta) Ova je tema namijenjena recenzijama o kremelskoj prehrani i raspravi o dnevnoj prehrani koja gubi kilograme na ovoj dijeti / Administracija Na dijeti Kremlja dijelim već pola godine.

Opširnije

Dijeta za 2. krvnu skupinu Druga krvna grupa, kako se vjeruje u ovom sustavu, nastala je u vrijeme kad je čovječanstvo prešlo iz nomadskog života u doseljeni i započelo poljodjelstvo, pa se njegovi vlasnici nazivaju "zemljoradnici".

Opširnije