Popis bolesti

Osteopat: kakav je liječnik i čime se liječi? Osteopatija je odjeljak alternativne medicine u kojem se distorzija strukturno-anatomske veze između različitih dijelova tijela i organa smatra faktorom koji uzrokuje bolesti.

Opširnije

Rubella u djece Rubella u djece je bolest virusne etiologije koja je jedna od najčešćih dječjih infekcija u svijetu. Prema medicinskoj statistici, u zemljama u razvoju dijagnosticirano je više od 100.000.

Opširnije

Artritis Nutricionizam Artritis je bolest zglobova i periartikularnih tkiva s upalnim poremećajima njihove funkcionalnosti.

Opširnije

Prehrana za disenteriju 22. veljače 2017. u 16:54 Stručni članak: Daria Blinova 0 3.945 Dijetalna terapija za dizenteriju (akutna bolest uzrokovana infektivnom lezijom debelog crijeva) važan je element složenog liječenja.

Opširnije

Uzroci pojave u djece i odraslih Nema pouzdanih podataka o pokretačkim faktorima hemangioma kod odraslih i djece, iako postoje mnoge pretpostavke i hipoteze koje objašnjavaju čimbenike i mehanizme nastanka pojedinih tumorskih procesa.

Opširnije

Nakon koliko dana nakon kašnjenja, test će pokazati trudnoću i kada će to učiniti nakon začeća. Od prvih dana trudnoće, posteljica koja se formira nakon začeća fetusa oslobađa specifičan hormon - humani horionski gonadotropin (hCG).

Opširnije